ΚΤΗΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ

Η Aegean Catering services διαθέτει αρκετά κτήματα που μπορούν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση που θέλετε να δημιουργήσετε. Μερικά από αυτά είναι:

 

ΚΤΗΜΑ ΒΕΛΛΗ (ΚΟΡΩΠΙ)

 

Είναι ένα μέρος φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό για τη φύση, συνδυάζοντας τη φύση με την πολυτέλεια, δεμένο με ευχάριστες οικογενειακές στιγμές σας περιμένει να γιορτάσετε το ξεκίνημα της δικής σας οικογένειας.

Μπαίνοντας κανείς στο Κτήμα Βέλλη και αρχίζοντας να περπατά στα όμορφα πλακόστρωτα δρομάκια, καταλαβαίνει πως θα μπορούσε να περιπλανηθεί αρκετή ώρα μέχρι να χορτάσει τα όμορφα, πολύχρωμα παρτέρια από διάφορα λουλούδια και θαμνάκια.

Η πλούσια βλάστησή του κάνει ακόμα και τις πιο θερμές καλοκαιρινές ημέρες δροσερές, επιτρέποντας έτσι στους καλεσμένους να απολαύσουν ευχάριστα την δεξίωση τους, ακόμα και τον ζεστό Αύγουστο. Με τον διακριτικό φωτισμό να ηρεμεί τους καλεσμένους χωρίς όμως να διώχνει το γιορτινό πνεύμα.

Highlights: Τέλεση του γάμου ή της βάπτισης στο εκκλησάκι του κτήματος Ανοιχτός χώρος έως 400 άτομα Αίθουσα έως 320 άτομα Άνετο parking.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

ΚΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΒΑΡΗ)

 

Το κτήμα δεξιώσεων Νικολάου, βρίσκεται στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη στο Κορωπί. Διαθέτει υπαίθριους και στεγασμένους χώρους για τη φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης όπως γάμοι, βαφτίσια, parties, επαγγελματικά events κ.α. Ο ανοικτός χώρος είναι χωρητικότητας 600 ατόμων και ο στεγασμένος 350 ατόμων . Το κτήμα βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου.

Ηighlights: Στο πέτρινο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου μπορείτε να τελέσετε το μυστήριο της βάπτισης ή του γάμου σας στο χώρο του κτήματος. Διαθέτει επιπλέον χώρο φρεσκαρίσματος του ζεύγους, τουαλέτες με προσωπικό καθαριότητας ,γεννήτρια για αυτόνομη λειτουργία καθώς και χώρο στάθμευσης.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

ΚΤΗΜΑ ΒΑΛΑΣΙΑ (ΚΟΡΩΠΙ)

 

Η λιτή πολυτέλεια και το εκλεπτυσμένο στυλ, συνδυάζονται μοναδικά σε έναν καλαίσθητο, κατάφυτο χώρο στην καρδιά της αττικής γης, όπου μπορείτε να υποδεχτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μοιραστείτε με μοναδικό τρόπο τις πιο ξεχωριστές προσωπικές σας στιγμές.

Ο δροσερός υπαίθριος χώρος περικλείει έναν πανέμορφο ανθοστόλιστο κήπο, ενώ ένα δρομάκι που ξεπροβάλει σας οδηγεί στο εκκλησάκι των ονείρων σας! Εδώ ο κόσμος ανταμώνει για να μοιραστεί το ταίριασμα των ζευγαριών και τις βαπτίσεις των παιδιών κι οι καρδιές πλημμυρίζουν από χαρά και συγκίνηση.

Highlights: Στο κτήμα υπάρχει το εκκλησάκι του Αη Γιάννη για την τέλεση των μυστηρίων και σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το βυζαντινό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Δείτε φωτογραφίες του χώρου

 

Κτήμα Γάμου


Ετικέτες: